Tietoa meistä

Fashion Center Outlet on yksilöllisten ja persoonallisten vaatteiden ja kenkien löytöpaikka. Valikoimamme koostuu kansainvälisten vaate-, kenkä- ja asustebrändien tuotteista, jotka myymme edulliseen Outlet-hintaan. Tarjoamme usein vaihtuvaa valikoimaa naisille ja miehille - monen ikäiselle, kokoiselle ja tyyliselle pukeutujalle.

Tavarantoimittajamme ovat maahantuojia ja agentteja, joiden varastoihin kertyy vuoden aikana paljon malli- ja näytekappaleita. Me saamme myydä ne. Monia tuotteitamme onkin vain yksi tarjolla – ehkä koko Suomessa! Näiden lisäksi saamme vähän väliä erikoiseriä, joista löytyy myös kokovalikoimaa.

Verkkokauppamme toimii 24/7. Lisäksi meille voi tulla vierailulle myymäläämme Vantaan Vehkalaan katsomaan ja sovittamaan tai noutamaan verkkokaupastamme tehdyt ostokset. Myymälästä löydät kaikki verkkokaupan tuotteet – ja paljon enemmänkin.

Brändivalikoimamme on hyvin monipuolinen. Tuomme tarjolle Suomen markkinoilla vielä melko tuntemattomia brändejä ja myös kaikille tuttuja luottobrändejä. Toimimme Fashion Centerin yhteydessä, joka takaa ainutlaatuisen tuotevalikoiman.

Tervetuloa tekemään löytöjä!